Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού), Σάββατο: (κατόπιν ραντεβού)

Γιατί να επιλέξετε τον Δρ Βασίλειο Χαραλαμπάκη

Γιατί να επιλέξετε τον Δρ Βασίλειο Χαραλαμπάκη

Στόχος μου είναι να σας παρέχω την καλύτερη δυνατή φροντίδα ώστε να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε το πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί και να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής.

Φιλοδοξώ να σας παρέχω κορυφαία φροντίδα και την προσοχή που σας αξίζει, ώστε να μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι στα χέρια ενός Χειρουργού που έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευθεί σε κορυφαία κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχει εργαστεί επί οκταετία στο Ηνωμένο Βασίλειο ως εξειδικευόμενος (post-CCT Fellow, 2 έτη) και Διευθυντής (Consultant, 6 έτη) Χειρουργικής.

Διαθέτω εκτεταμένη εμπειρία σε επεμβάσεις όλου του φάσματος της Γενικής Χειρουργικής με εξειδίκευση που περιλαμβάνει:

  • Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική
  • Χειρουργική της γαστρο-οισοφαγικής παλινδρόμησης και διαφραγματοκήλης
  • Λαπαροσκοπική Χειρουργική κηλών και ιδιαίτερα πολύπλοκων μετεγχειρητικών κήλων που απαιτούν σύνθετη ανακατασκευή του κοιλιακού τοιχώματος
  • Λαπαροσκοπικές επεμβάσεις Παχυσαρκίας και Μεταβολικής Χειρουργικής (επιμήκης γαστρεκτομή/γαστρικό μανίκι, Roux-en-Y γαστρική παράκαμψη, γαστρική παράκαμψη μίας αναστόμωσης, επανεπεμβάσεις επί προηγούμενων βαριατρικών επεμβάσεων)
  • Μη χειρουργική απώλεια βάρους (καταπινόμενο γαστρικό μπαλόνι Elipse)

Γνωρίζω πολύ καλά ότι η απόφαση για μια χειρουργική επέμβαση είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά είμαι υπερήφανος για την ποιότητα της φροντίδας που παρέχω στους ασθενείς μου από τη στιγμή που παίρνετε το τηλέφωνο για να κάνετε μια απλή ερώτηση μέχρι και την πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας.

Ολοκληρωμένη φροντίδα

Η πολυπαραγοντική ομάδα των ειδικών με τους οποίους συνεργάζομαι στενά, γνωρίζει ότι για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απαιτείται σκληρή δουλειά και αφοσίωση στον ασθενή. Αυτό εγγυώμαι προσωπικά ότι απολαμβάνουν όλοι οι ασθενείς μας ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Η ομάδα μου αποτελείται με κορυφαίους στον τομέα τους ειδικούς. Όλη η ομάδα μοιράζεται τις ίδιες αξίες και ενδιαφέρον για τον ασθενή. Η παρεχόμενη φροντίδα δίνει ιδιαίτερη έμφαση πέραν του αυστηρά ιατρικού μέρους, στην επικοινωνία με τον ασθενή και την οικογένεια του. Έτσι υπάρχει πλήρης συνεννόηση και επεξήγηση των θεραπευτικών επιλογών, των εναλλακτικών και των προσδοκιών της προτεινόμενης θεραπείας.

Γνώμη μου είναι να μην επιλέξετε έναν Χειρουργό με βάση την τιμή και την τοποθεσία. Η σωστή επιλογή βασίζεται στην επιλογή εξειδικευμένου στο πρόβλημα σας Χειρουργού, που συνεργάζεται στενά με τις απαραίτητες ειδικότητες (πολυπαραγοντική ομάδα), εργαζόμενοι όλοι σε ένα οργανωμένο και μεγάλο νοσοκομείο που παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ασφάλειας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια ομάδα που μπορεί να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα καθώς η υγεία δεν έχει τιμή, παρά μόνο ανεκτίμητη αξία.

Eπικοινωνία

YouTube:

Facebook:

Διεύθυνση Ιατρείου
Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Λ. Μεσογείων 107, 11526 Αθήνα
7ος όροφος, Γραφείο 720

Ώρες Ιατρείου
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 – 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Σάββατο: (κατόπιν ραντεβού)

Τηλέφωνα:
Κινητό: 6947 828 048
Γραμματεία Ιατρείου: 210 697 9023 (Φένια Καλούδη)

Email: info@vc-surgery.com