Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 21:00 (κατόπιν ραντεβού), Σάββατο: (κατόπιν ραντεβού)

Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος

manolopoulos cr

 Ενδοκρινολόγος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος σπούδασε Ιατρική στα Πανεπιστήμια Bochum και Düsseldorf Γερμανίας, όπου αποφοίτησε το 2004. Ακολούθησε μετεκπαίδευση στην Ενδοκρινολογία, Διαβητολογία και Γενική Εσωτερική Παθολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Bochum Γερμανίας. Το 2007 εγκαταστάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου έγινε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Κέντρο Διαβήτη, Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού (Oxford Centre for Diabetes, Endocrinology and Metabolism) του Πανεπιστημίου Οξφόρδης. Από το 2007 μέχρι το 2011 εκπόνησε διδακτορική διατριβή με θέμα τον ανθρώπινο μεταβολισμό, και το 2011 έγινε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Οξφόρδης (D.Phil.).

Το 2011 έγινε Λέκτορας και Κλινικός Ερευνητής στο Κέντρο Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού στο Πανεπιστήμιο Birmingham και την Πανεπιστημιακή Κλινική Queen Elizabeth Hospital Birmingham, Ηνωμένου Βασιλείου. Εξειδικεύτηκε σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας και Διαβητολογίας και μέχρι το 2020 ήταν διευθυντής της Κλινικής Ενδοκρινικής Παχυσαρκίας. Έχει πλούσιο επιστημονικό συγγραφικό έργο στον τομέα της Ενδοκρινολογίας και του Μεταβολισμού, και είναι διευθύνων μέλος Συντονιστικών Επιτροπών σε μεγάλες διεθνείς κλινικές μελέτες. Έχει ανακηρυχθεί Fellow του Royal College of Physicians (FRCP) του Λονδίνου.

Το 2020 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Διατήρει Ενδοκρινολογικά Ιατρεία στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Μαρασλή 3, Κολωνάκι και στο κέντρο της Καλαμάτας στην οδό Αναγνωσταρά 59. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στην Κλινική Ενδοκρινολογίας και Διαβητολογίας στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός». Διατηρεί τη θέση του Hon. Senior Lecturer/Associate Professor στο Πανεπιστήμιο Birmingham όπου διδάσκει Ενδοκρινολογία και Μεταβολισμό, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί ασθενείς από όλο τον κόσμο στο Ενδοκρινολογικό Ιατρείο του.

Το 2021 ο Δρ. Μανωλόπουλος έφερε το πρώτο ρομποτικό μηχάνημα Echopulse στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των όζων του θυρεοειδή με θεραπευτικό υπέρηχο – χωρίς χειρουργείο, νάρκωση ή ουλές. Η θεραπευτικές συνεδρίες λαμβάνουν μέρος στο Ενδοκρινολογικό Ιατρείο Αθήνας.

Είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες. Αγαπάει την ορειβασία και την θάλασσα, και το να περνάει χρόνο με την οικογένειά του.

Eπικοινωνία

YouTube:

Facebook:

Διεύθυνση Ιατρείου
Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Λ. Μεσογείων 107, 11526 Αθήνα
7ος όροφος, Γραφείο 720

Ώρες Ιατρείου
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 – 21:00 (κατόπιν ραντεβού)
Σάββατο: (κατόπιν ραντεβού)

Τηλέφωνα:
Κινητό: 6947 828 048
Γραμματεία Ιατρείου: 210 697 9023 (Φένια Καλούδη)

Email: info@vc-surgery.com